Bloemen leveren

Bloemen leveren

Bent u op zoek naar een bloemisterij die voor u de bloemen kan leveren? Dan bent u bij bloemisterij Fleurina aan het goede adres. Wij hebben voor verschillende gelegenheden mooie boeketten en arrangementen. Er is voor ieder wat wils en voor iedereen wel een mooi boeket te vinden. Zowel online in onze webshop als bij ons in de winkel in Voorthuizen.

Bloemen leveren

Voor ieder wat wils

Weet u niet precies wat u wilt? In onze webshop staan veel voorbeelden van verschillende boeketten. Is het voor een felicitatie, voor een bedankje, voor een geboorte of misschien wel voor uzelf ? Wie weet staat er straks wel een mooi en heerlijk ruikend seizoensboeket bij u thuis in een mooie vaas. Rozen, tulpen, roze bloemen, paarse bloemen, we kunnen bijna alle bloemen leveren naar uw wens.

Onze garanties

Als wij bloemen leveren, wilt u natuurlijk ook dat de bloemen lang en mooi in de vaas blijven staan en dat u daar lang van kunt genieten. Onze geleverde bloemen zijn van goede kwaliteit. Wie bieden daarom ook de zeven dagen vaasgarantie aan. Ook hebben wij wat enkele verzorgingstips voor u waardoor u nog langer plezier hebt van uw bloemen. Het beste is de bloemen direct in een vaas met handwarm/lauw water te zetten. Snij de bloemstelen schuin af met een scherp mes of snoeischaar en laat het blad niet in aanraking komen met het water. gebruik een schone vaas waarin de bloemstelen voldoende ruimte hebben. Voeg voeding voor de snijbloemen er aan toe. Zet de bloemen niet in de volle zon, in de tocht of naast het fruit.