Bloemen online bestellen

Bloemen online bestellen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u mooie bloemen online kunt bestellen? Dan zit u bij bloemisterij Fleurina goed. Wij bieden kwalitatief goede bloemen in de mooiste kleuren. Houdt u van rood, van geel of toch liever paars? Alles is te combineren. In onze webshop heeft u ruime keuze aan mogelijkheden voor diverse gelegenheden. U kunt ze bij u thuis laten bezorgen zodat u ze meeneemt naar bijvoorbeeld een verjaardag of u laat ze bezorgen op een adres voor wie de bloemen bestemd zijn.

Bloemen online bestellen

Seizoensboeketten

Wilt u een boeket met fraaie bloemen online bestellen van dit seizoen? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Ieder seizoen zijn er wisselende bloemen in diverse kleurstellingen. Bloemen die u in de lente veel ziet zijn de allium, de delphiniumtakken, de bloesemtakken, de diepgekleurde anemonen en de ranonkels met haar zachte blaadjes. Bloemen die u in de zomer veel ziet zijn de zonnebloem met de mooie zonnige gele blaadjes, de leeuwenbekjes die open en dicht gaan, de hortensia en de mooie volle adembenemende bloem de dahlia. In de herfst hebben bloemen vaak warme kleuren. Herfst bloemen zijn de continus met zijn dieprode tinten, de phlox, de solidago met zijn gele tinten en de chrysant. En als laatste de winterbloemen. De freesia, de tulp en de amaryllis met zijn fel groene steel zijn prachtige winterbloemen.

Levertijd

Bloemen online bestellen gaat makkelijk en snel. U kunt op ieder gewenst moment uw bestelling plaatsen. Plaatst u uw bestelling voor 12:00, dan worden uw bloemen dezelfde dag nog geleverd op de locatie waar u het bezorgd wilt hebben binnen Nederland.