Bloemstuk bezorgen

Bloemstuk bezorgen

Hoe makkelijk is het om een bloemstuk te bezorgen. Bloemisterij Fleurina heeft een mooie webshop met heel veel keus aan bloemen. U kunt het zo gek niet bedenken. Voor iedere gelegenheid is er wel een bloemstuk te vinden. Hierbij kunt u denken aan een feestelijk boeket voor een verjaardag. Stuur een mooi boeket naar een stel dat hun huwelijksdag viert. Verras de ouders van een pasgeboren baby met een schattig knuffeltje en een boeket. Voor mensen met verdriet die net een dierbare zijn verloren hebben wij rouwboeketten. Tevens bieden we bruidsarrangementen en rouwarrangementen aan.

Bloemstuk bezorgen
Rouwwerk bestellen

Levertijd van uw bloemstuk

Bloemstukken bezorgen met een snelle levering vinden wij belangrijk. Daarom leveren wij al dezelfde dag nog als u voor 12:00 bestelt. De bloemen die wij leveren zijn van uitstekende kwaliteit. Omdat we daar zo zeker van zijn krijgt u 7 dagen vaasgarantie. Staan de bloemen minder dan een week dan krijgt van ons een nieuwe bos bloemen. Bij ons staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. De levering wordt gedaan door onze Fleurop collega’s door heel Nederland. De bloemen worden goed verpakt zodat ze goed beschermt zijn tegen beschadigingen, kou en warmte.

Veilig betalen

Wanneer u uw keuze heeft kunnen maken en uw bloemstuk laat bezorgen, zijn er nog een paar belangrijke dingen die u moet doen. Een daarvan is natuurlijk het gedeelte om te betalen. Bij ons kunt u veilig betalen via ideal, mastercard en visa. Wij accepteren de Fleurop bon, VVV cadeaubonnen en VVV irischeque.