Rouwwerk bestellen

Rouwwerk bestellen

Rouwwerk bestellen is natuurlijk iets wat een hoop emotie met zich meebrengt. Toch is dit wel iets speciaals wat u nog voor u dierbare kunt doen. Wij begrijpen heel goed dat er in deze verdrietige tijd veel op u afkomt en dat u heel veel vragen heeft. Vragen over wanneer u uw bloemstuk moet bestellen, wat voor soort bloemstuk, of er een lint bij moet? Bloemisterij Fleurina kan u daar allemaal mee helpen. We verzorgen het helemaal naar uw wens.

Soorten bloemstukken

In onze webshop kunt een zeer uitgebreid assortiment rouwwerk bestellen. U kunt dit samen met de familie online bekijken en bestellen. Dit is zeer eenvoudig en makkelijker te regelen. De exclusieve rouwarrangementen voor op de kist worden over het algemeen geregeld door de naaste familie of gezinsleden. Er zijn al rouwarrangementen te bestellen vanaf 75 euro. Rouwboeketten voor naast de kist worden vaak door kennissen, vrienden of collega’s gestuurd die niet bij de naaste familie horen. Zo past u op een gewenste manier uw medeleven aan de overledene of directe familie. Rouwboeketten stuurt u afgewerkt met een lint aan de stelen. Troost boeketten worden naar de nabestaanden gestuurd.

Boeket afwerken met een lint

Bij een mooi uitgezocht rouwarrangement hoort ook een mooi bedrukt lint. Een rouwlint bestaat uit 2 slips van maximaal 40 tekens per slip. Op de eerste slip schrijft u een afscheidsboodschap voor de overledene en op de andere slip komen de afzenders van wie het rouwarrangement afkomstig is. Bij het rouwwerk bestellen kunt u aangeven welke tekst u op het lint zou willen zetten.

Bloemen online bestellen