Boeket bezorgen

Boeket bezorgen

Wilt u een mooi boeket bezorgen? Dan bent u bij bloemisterij Fleurina aan het goede adres. Wilt een kleurrijk boeket, een heerlijk geurend boeket of een seizoensgebonden boeket? Het kan allemaal voor u geregeld worden. Al onze medewerkers zijn vakbekwame bloembinders die graag met u meedenken om een mooi boeket in elkaar te zetten.

Boeket bezorgen

Geboorte

De geboorte van een kind is iets heel speciaals. Een mooi boeket bezorgen naar de kersverse ouders is een prachtige manier om dit gevoel te versterken. We hebben speciale geboorte boeketten om de ouders en het kind veel geluk te wensen. U kunt alleen een boeket sturen, maar er zijn ook boeketten met een lief knuffeltje erbij en zelfs een boeket met een heerlijke fles Prosecco.

Beterschap

Er is iemand ziek of ligt er iemand in het ziekenhuis. Voor deze gelegenheid kunt u ook prima een boeket laten bezorgen. Van bloemen worden mensen vrolijk en ze hebben zelfs een helende werking op mensen. Een opkikker krijgen is altijd leuk. Dus stuur een mooi boeket met een kaartje eraan en wens de zieke van harte beterschap.

Romantiek en liefde

Wilt u iemand verrassen met een romantisch boeket? Voor uw huwelijksdag, voor het zoveel jaar samen zijn, voor valentijn of gewoon als verrassing. Een mooi boeket bezorgen of geven is een daad van liefde. U zegt dan ik hou van jou via bloemen. Daar gaat u toch van stralen?

Kijk rustig rond in onze webshop naar onze kwalitatief goede bloemen of kom langs in onze winkel in Voorthuizen waar we met liefde voor u klaar staan.